ALLE REVIEWS

Kleuren
beton ciré

Bent u benieuwd wat beton ciré bij ú zal kosten?

Welke beton ciré kleuren zijn er?

Laat u inspireren door de kleuren betonstuc

Wij krijgen regelmatig de vraag: “Kan ik zelf beton ciré kleuren kiezen?” En inderdaad kunnen wij verschillende kleuren betonstuc creëren. Daarbij zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Het is belangrijk om goed na te denken over de kleur, want dit is niet een keuze die u voor eventjes maakt. Reden genoeg om u vooraf terdege te laten adviseren en inspireren door professionals in beton ciré.

Natuurlijke kleuren

Natuurlijke kleuren betonstuc

De traditionele beton ciré-kleuren zijn natuurlijk grijs in verschillenden tinten, van koel lichtgrijs tot meer warme grijstinten. Dan kunt u verder nog kijken naar verschillende aardse, kleiachtige kleuren, zoals sienna en omber. Zo houdt u het bij een natuurlijke sfeer.

Beton ciré kleuren
​​​​​​​bepalen het beeld


Wilt u een meer moderne uitstraling, dan kan dat natuurlijk ook. Een gekleurde beton ciré vloer mag best felrood of appeltjesgroen zijn. En datzelfde geldt voor de wanden. Wij zien dat vaak bij bedrijven en winkels, waar we vloeren aanbrengen met beeldbepalende betonstuc kleuren. Natuurlijk moet je hier goed over nadenken, omdat een gekleurde beton ciré vloer een belangrijke stempel drukt op de uitstraling van een ruimte. Waarbij het ook scheelt of er nog meubels of product displays bovenop komen te staan. Wij werken voor bedrijven, maar ook voor particuliere klanten regelmatig samen met (binnenhuis)architecten om in goed overleg de juiste beton ciré kleuren te kiezen voor de verschillende ruimtes.

Betonstuc kleuren kiezen

Bij het kiezen van een bepaalde kleur verf of lak gebruiken we vaak de bekende RAL kleurenwaaier. Bij beton ciré kleuren is het echter wel goed oppassen, want het is een natuurlijk materiaal dat verschillend reageert op allerlei omstandigheden. Dat maakt het minder makkelijk om exact de kleur te krijgen die je hebt gekozen. We mengen de RAL kleuren met wit cement en bovendien glanst de vloer, waardoor het kleureffect in de praktijk vaak iets lichter uitpakt. Daarom is het ook belangrijk om met een ervaren betonstuc-specialist te werken.

Onze ervaren beton ciré stukadoors kunnen heel aardig inschatten wat het eindresultaat zal zijn van een bepaalde mengverhouding. In onze showroom hebben we ter inspiratie en vergelijking meerdere kleuren op proefplaten uitgesmeerd om u een beeld te geven hoe de betonstuc-kleuren in de praktijk uitpakken. Ook hebben we een boekje met foto’s van een 15-tal kleuren beton ciré. Mocht dat allemaal nog niet genoeg zijn – en zeker als u kiest voor een minder voor de hand liggende kleur – dan maken we graag een testplaat voor u, als realistisch voorbeeld van uw uiteindelijke beton ciré vloer of wand.

Kom inspiratie opdoen!


U bent van harte welkom in onze showroom, maar nóg beter is het misschien om bij u thuis de verschillende mogelijkheden te bespreken. Uw bestaande kleurenkeuzes kunnen onze adviseurs wellicht inspireren om u op de juiste weg te helpen naar een beton ciré-kleur die perfect bij u past. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd wat dit bij ú zal kosten?

Vraag een offerte aan bij Bétons

Wilt u weten wat een betonlook vloer in úw ruimte zal kosten? Neem contact met ons op, dan komen we graag bij u langs om een passende offerte te maken.