ALLE REVIEWS

OVer
bétons©

Bent u benieuwd wat beton ciré bij ú zal kosten?

Een professionele beton ciré specialist heeft niet alleen verstand van beton ciré, maar ook van de vloeren ónder de laag betonstuc.

Bétons© - uw beton ciré
specialist en stukadoor

Laat beton ciré aanbrengen door een expert

Een professionele beton ciré specialist heeft niet alleen verstand van beton ciré, maar ook van de vloeren ónder de laag betonstuc. Het gebeurt namelijk maar zelden dat de bestaande vloer al meteen perfect geschikt is voor het aanbrengen van beton ciré. Bij Bétons hebben we brede ervaring met het prepareren en opruwen van vloeren, voor een optimaal resultaat bij het aanbrengen van de betonlook afwerking.

ERvaren specialist

Beton ciré expert en mooimaker

Van oorsprong is Bétons gespecialiseerd in betonrenovatie. Wij werken al vele jaren in het voorbereiden van betonnen vloeren. Omdat wij echt kunnen genieten van een professioneel en strak afgewerkte betonnen vloer, hebben wij ons steeds verder gespecialiseerd in het verfraaien van vloeren met betonstuc. Écht ambachtelijk vakwerk, waarbij je de vloer onder je handen ziet groeien.

Betons is gespecialiseerd in betonrenovatie. Laat uw betonstuc aanbrengen door de vakmensen van betons.
Laat uw woning stijgen in waarde en kies voor beton cire. Mooi, makkelijk en praktisch.

Belangrijke toegevoegde waarde

Betonstuc is een levendig materiaal, met belangrijke toegevoegde waarde voor een woning of bedrijfsruimte. Constructief sterk. Maar ook esthetisch waardevol, want beton ciré is stoer, kleurecht, glanzend of mat, en kan met de juiste kleurkeuze en bewerkingsvorm zelfs een warme uitstraling geven.

Laat het aanleggen door een specialist

Mogen we uw ruimte mooier maken?

Wilt u een mooie betonlook vloer laten aanleggen door een betonstuc-specialist? Wij stellen er eer in om elke vloer zo mooi mogelijk af te leveren. Precies in de kleur, met de effecten en de uitstraling die u wenst. Tegen een prijs die u beslist mee zal vallen! Op onze pagina 'Projecten' ziet u hoe dit uit kan pakken. Mogen we ook voor u zo'n mooie beton ciré vloer aanbrengen? Neem snel contact met ons op, dan gaan we met veel plezier voor u aan de slag.