ALLE REVIEWS

Wat kost
beton ciré

Bent u benieuwd wat beton ciré bij ú zal kosten?

Wat mag een beton ciré vloer in de badkamer kosten?

Beton ciré prijzen

Wat mag beton ciré kosten?

Gewoonlijk berekenen we bij beton ciré kosten per m2. Het gaat immers niet alleen om de prijs van het materiaal, maar ook om het werk van onze gespecialiseerde stukadoors. De prijs van betonstuc per m2 hangt mede af van de ondergrond. Het aanbrengen van beton ciré op een vlakke, schone, niet al te poreuze ondergrond is een stuk goedkoper dan een betonlook vloer aanbrengen over gladde, oneffen tegels, of over een verweerde betonnen vloer met scheuren en andere oneffenheden.

Ondergrond is bepalend

De gemiddelde prijs van beton ciré

We begrijpen best dat u toch graag een indicatie wilt van de kosten voor een betonlook vloer. Onze beton ciré prijzen liggen tussen de 70 en 175 euro per m2. Bij een grote ruimte met schone ondergrond en rechte wanden kunnen we al voor 70 €/m2 aan de slag. Gaat het om een kleine badkamer met veel hoeken en nisjes, dan kan de prijs van een betonlook wand oplopen tot circa 175 €/m2. Maar dan hebt u ook de garantie dat de vloer ondanks eventuele obstakels perfect is afgewerkt.

Wat zijn nu de gemiddelde kosten van een beton cire vloer?

Prijzen voor beton ciré in badkamers

In onze ervaring is beton ciré alleen geschikt voor de badkamer als het stucwerk zéér zorgvuldig gedaan is. Bovendien vraagt een natte ruimte om extra aandacht voor een waterdichte afwerking. Wij adviseren dan ook om een extra lak aan te brengen. Met name voor de vloer van de douchecabine is een sterke toplaag van cruciaal belang. Beton ciré is namelijk van zichzelf niet waterdicht. Dus als u iets laat vallen en er komt een beschadiging in de toplak, dan kan het water in het betonstuc trekken, met alle gevolgen van dien. Gezien de wisselende omstandigheden en vereisten kunnen we voor een betonlook badkamer de prijs per m2 eigenlijk niet met een natte vinger vaststellen. Het verschilt per situatie. We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en kunnen vervolgens een offerte voor u maken.

Laat je beton cire vloer in je badkamer aanbrengen door de vakmensen van betons

Betonstuc laten
​​​​​​​aanbrengen

Het mag duidelijk zijn, hoe kleiner de ruimte, des te arbeidsintensiever het aanbrengen van betonstuc. En des te hoger de prijs. Onze succesvolle projecten tonen aan dat professionele afwerking van een betonlook vloer en wanden direct zichtbaar is in de kwaliteit en de uitstraling. Wat je op het eerste oog niet ziet, is de toegenomen duurzaamheid. Een volgens de regelen der kunst gestucte betonlook vloer gaat veel langer mee en ziet er ook na jaren nog prachtig strak uit. Natuurlijk, een beton ciré vloer laten aanleggen door professionals is duurder dan zelf doen. Maar de betonlook vloeren van Bétons kunnen zich qua prijs én kwaliteit zeker meten met die van collega-stukadoors.

Benieuwd wat dit bij ú zal kosten?

Vraag een offerte aan bij Bétons

Wilt u weten wat een betonlook vloer in úw ruimte zal kosten? Neem contact met ons op, dan komen we graag bij u langs om een passende offerte te maken.