ALLE REVIEWS

beton ciré
​​​​​​​vloeren

Bent u benieuwd wat beton ciré bij ú zal kosten?

Beton ciré vloeren worden ook wel betonlook vloeren of betonstuc vloeren genoemd.

Betonlook op kantoor,
in de showroom

Of gewoon thuis

Beton ciré vloeren, ook wel 'betonlook vloeren' of 'betonstuc vloeren' genoemd, geven een stoere, industriële uitstraling aan elke ruimte. Al is het ook heel goed mogelijk om een beton ciré vloer te gebruiken als basis voor een meer landelijke stijl. Het is in principe mogelijk om betonlook toe te passen in elk vertrek. De specialisten van Bétons bewijzen met name hun toegevoegde waarde bij de wat grotere toepassingen. Dat wil zeggen, beton ciré vloeren in bedrijfsruimten, industrial design kantoren, loft-achtige woningen en appartementen en natuurlijk strakke, moderne showrooms en winkels.

Robuuste uitstraling

In de zakelijke omgeving

In een kantoor- of winkelpand zorgen beton ciré vloeren meteen voor een industriële look. Daarbij passen metalen meubels, stalen taatsdeuren en glazen wanden. Betonstuc reflecteert het licht van buiten waardoor de ruimtes groter lijken. Met meubels in warme kleuren, hier en daar een karpet en veel planten ontstaat een fijne werk- of winkelruimte. Vraag gerust meer informatie over betonlook bedrijfsruimten.

In een kantoor- of winkelpand zorgen beton ciré vloeren meteen voor een industriële look.
Altijd al een vloer met een betonlook in je woonkamer willen hebben? Met betonstuc van betons is dat goed mogelijk

Beton stuc in
​​​​​​​de woonkamer

Een betonlook vloer in de woonkamer is een populaire keuze. Betonstuc voelt 'zachter' aan dan een gewone betonnen vloer en er is veel mogelijk als het gaat om beton ciré kleuren. Bovendien is betonstuc perfect te combineren met vloerverwarming. Het is een mooie uniforme vloer in een kleur naar keuze, die bovendien bijzonder makkelijk te onderhouden is. Meer weten over betonlook woonkamervloeren? We helpen u graag.

Badkamer met beton ciré vloer

Wat ooit begon met fraaie maar zeer arbeidsintensieve 'tadelakt' vloeren, bekend uit de traditionele Noord-Afrikaanse badhuizen, is uitgegroeid tot een nieuwe trend: de beton ciré badkamer. Geschikt voor zowel vloer als wanden, zonder voegen en dus perfect waterdicht en makkelijk schoon te houden. En weer met keuze uit vele verschillende betonstuc-kleuren. We vertellen graag meer over onze betonlook badkamers.

Lekker hip en ook praktisch: de badkamer met een betonlook door beton cire.

Vele mogelijkheden

Waar nog meer betonstuc?

Als u zelf een idee hebt over het leggen van een beton ciré vloer in een bepaalde ruimte of op een bepaalde ondergrond, aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie. Of neem een abonnement op onze nieuwsbrief, dan houden we u regelmatig op de hoogte van de nieuwe mogelijkheden.