ALLE REVIEWS

beton ciré
​​​​​​​badkamer

Bent u benieuwd wat beton ciré bij ú zal kosten?

Een betonlook badkamer creëren?

Beton ciré: een fraaie én hygiënische oplossing

Een beton ciré badkamer is makkelijk schoon te houden. En dat is nog maar één reden om te kiezen voor een betonlook badkamer. Betonstuc op de badkamervloer en eventueel ook aan de wanden en zelfs het plafond levert naast hygiënische namelijk ook esthetische voordelen op… het is gewoon mooi!

fraai én hygiënisch

Beton ciré wanden en vloer aan één stuk

U kent het probleem van een badkamer schoonhouden… de voegen en plinten. Plekken die vochtig blijven en waar dus schimmels kunnen groeien. Siliconen-voegen tussen de tegelwanden en de douchebak of de badrand die na verloop van tijd zwart uitslaan. Randjes waar de vloer en de wanden elkaar ontmoeten, waar je met dweil en sponsjes niet goed bij komt en waar stof en vocht – en dus bacteriën – zich kunnen ophopen. Een beton ciré badkamer heeft daar veel minder last van. Bijzonder kenmerk van een betonstuc badkamer is immers dat we met beton ciré zo veel mogelijk voegen vermijden. De betonstuc badkamervloer loopt naadloos door in de wanden, waardoor zich nergens vuil kan nestelen. Sterker, we kunnen zelfs het plafond meenemen in uw beton ciré badkamer, zodat de ruimte heel natuurlijke ronde vormen krijgt, met vloeren, wanden en plafond aan één stuk.

Betonstuc badkamer is nét tadelakt

Beton ciré is niet hetzelfde materiaal als tadelakt, maar het effect is zeker vergelijkbaar. In een betonlook badkamer ‘wrijven’ we met beton ciré vloeren en wanden aan één stuk af, inclusief de doucheruimte en eventueel zelfs het bad! Dit levert een organisch geheel op met een bijzondere, natuurlijke uitstraling.

Uw badkamer hermetisch dicht


Een gestucte betonlook badkamer is nét zo duurzaam als een badkamer met tegels of natuursteen. Op voorwaarde dat de beton ciré volgens de regelen der kunst is aangebracht. Met een goede voorbereiding van de ondergrond en een grondige afwerking met een laklaag. Overigens is onze beton ciré op zichzelf al waterdicht. Dit wordt nog versterkt door de glanzende of matte polyurethaan (PU) laklaag waarmee we onze bewerking afsluiten. Uiteraard is het zo dat elke woning werkt (en vooral nieuwbouw, dit kan scheurvorming veroorzaken. Een veel voorkomende scheur is de hoeken. Vanzelfsprekend is ook bij een bétons product een oplossing voor bijvoorbeeld kimband plakken of nadien de naden in kleur afkitten. Zo ontstaat een hermetisch geheel, wat zeer eenvoudig schoon te houden is, omdat vuil en vocht er geen vat op hebben. Uw badkamer blijft vele jaren perfect in conditie. Wat dat betreft is een betonlook badkamer dus een prima investering in de waarde van uw woning.

Beton ciré toilet

Het betonlook toilet verdient nog speciale vermelding. Of uw toilet nu in de badkamer hangt (of staat), of in een eigen toiletruimte, ook hier is beton ciré een perfecte afwerking. En wel om precies dezelfde redenen. Vloer, wanden en eventueel ook plafond lopen naadloos in elkaar over, waardoor u met de dweil overal goed bij kunt, óók in de hoekjes. Betonstuc is bovendien volledig waterdicht, waardoor er niets in trekt. Zelfs in een huishouden met onhandige mannen en jongens is uw toiletruimte ook na jaren nog nét zo fris als in het begin. We gaan er daarbij overigens wel van uit dat eventuele spatjes urine op de beton ciré vloer snel schoongemaakt worden. Urine is namelijk zuur en zal na verloop van tijd de lak aantasten. Wij hebben inmiddels al vele toiletruimten met beton ciré mogen stuken, en elke keer tot langdurige tevredenheid van onze klanten.

Wilt u een betonlook badkamer?

Neem contact met ons op!

Natuurlijk hebt u nog vragen, bijvoorbeeld over wat er wel en niet kan met betonstuc in het sanitair en wat de beton ciré badkamer m2 prijs is. Wij geven u graag eerlijke antwoorden en een heldere offerte. Neem contact met ons op!